SpotActivator geeft betrouwbaar en real-time de performance weer van jouw TV & Radio campagnes aan de hand van gedragsdata. Je krijgt inzichten in de daadwerkelijke uitgeleverde GRP’s, maar ook acties zoals bijvoorbeeld online verkoop, sitebezoeken en afgesloten abonnementen.

Met de SpotActivator heb je ook inzichten in de best presterende dagen, tijden, programma’s en zenders. Zo kan je deze verkregen inzichten toepasbaar maken voor toekomstige campagnes.

Heb je meerdere collega’s die met de resultaten werken? Geen probleem het dashboard is makkelijk te delen met collega’s. Ook is het downloadbaar als PDF.

Een realtime dashboard helpt je met het krijgen van realtime inzicht en overzicht van je Radio en/of TV campagne. Met SpotAnalyzer Pro ontvangt u voordat de campagne start een link naar uw eigen dashboard. Heb je meerdere collega’s die met de resultaten werken? Geen probleem het dashboard is makkelijk te delen met collega’s. Ook is het downloadbaar als PDF.

Krijg volledige inzichten. Denk hierbij aan indicatoren zoals kosten, impressies, effectiviteit, kosten per bezoeker, aantal GRPS en uiteraard uplift. In het geval van SpotAnalyzer Pro krijgt u ook inzage in conversie gerelateerde metrics zoals conversiewaarden, behaalde doelen etc.

Optimaliseer op basis van de verkregen inzichten uw volgende radio en/of TV flight. Op die manier weet u het maximale te halen uit uw campagne budget.

Krijg meer inzichten in het kijkgedrag van uw klanten. Welke zenders zorgen voor de meeste sales?

1
2
3
1
Bepalen van de baseline van het aantal websitebezoeken op minuutbasis. Hierbij worden alleen directe bezoeken en bezoeken vanuit de zoekmachines (betaald en onbetaald) meegenomen.
2
Analyse van de toename in websitebezoek binnen 10 minuten na uitzending van een TV of radio reclame.
3
Analyse van de toename in websitebezoek binnen 10 minuten na uitzending van een TV of radio reclame.

Wanneer is de SpotActivator voor jou geschikt

De SpotActivator is geschikt voor adverteerders die real-time inzichten willen. Ze willen hierbij meer weten dan alleen de uplift in websitebezoekers. Zo zijn de sales uit de tv-flights nog belangrijker om het daadwerkelijke effect van de tv-flights terug te kunnen rekenen.

Wil je altijd al weten of RTL 4 echt veel bijdraagt aan jouw sales? De SpotActivator kan het voor je uitzoeken.

Wil je meer informatie over wat de SpotActivator voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op.

Dashboards

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.