In de real-time versie van het inzetten van de SpotAnalyzer is het mogelijk om contacten te retargeten die via een radio of TV contact op de website gekomen zijn. Het is zelfs mogelijk om deze persoon te retargeten aan de hand van de spotversie die deze persoon gezien heeft.

Een realtime dashboard helpt je met het krijgen van realtime inzicht en overzicht van je Radio en/of TV campagne. Met SpotAnalyzer Pro ontvangt u voordat de campagne start een link naar uw eigen dashboard. Heb je meerdere collega’s die met de resultaten werken? Geen probleem het dashboard is makkelijk te delen met collega’s. Ook is het downloadbaar als PDF.

Krijg volledige inzichten. Denk hierbij aan indicatoren zoals kosten, impressies, effectiviteit, kosten per bezoeker, aantal GRPS en uiteraard uplift. In het geval van SpotAnalyzer Pro krijgt u ook inzage in conversie gerelateerde metrics zoals conversiewaarden, behaalde doelen etc.

Retargeting

Voorbeeld: Tijdens een bezoek aan bijvoorbeeld Facebook kan iemand die naar aanleiding van een branding TV commercial voor Formule 1 reizen eerder naar de desbetreffende website is gegaan, maar daar (nog) geen actie heeft ondernomen, nogmaals bereikt worden. Deze keer wellicht met een verleidelijk aanbod om daadwerkelijk een Formule 1 reis te boeken. Dit is momenteel mogelijk op vrijwel alle platformen en via alle beschikbare DSP’s.

Personaliseren

Een vervolgstap op het retargeten is het optimaliseren van de conversiefunnel op basis van de weergegeven tv of radio commercial. Inmiddels is algemeen bekend dat personalisatie, het relevant maken van je boodschap, tot een flink hogere conversie leidt. Als we via voorgaande systeem weten welke uiting de consument heeft gezien, kunnen we real-time en autonoom de website daarop aanpassen.

Voorbeeld: Tijdens het kijken naar Boer Zoekt Vrouw komt er een commercial voor een stedentrip Parijs voorbij in het reclameblok. De kijker is dermate geïnteresseerd door de tv commercial dat zij meteen naar de homepage van de aanbieder gaat. Deze bezoeker wordt herkend door de website, gelinkt aan de TV commercial en zij ziet op de homepage de desbetreffende reis naar Parijs staan. Ook dit is momenteel mogelijk op vrijwel alle platformen en via alle beschikbare DSP’s.

Integraties

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.